Mi
Skrbimo.

Naša vizija in vrednote se osredotočajo na varnost, kakovost in zanesljivost. Še naprej bomo gradili svoj močan ugled z inovacijami, poslušanjem in izboljševanjem, saj si bomo prizadevali postati najbolj zaupanja vreden in prvi izbor izvajalec estetske kirurgije.

Naša vizija & Vrednote

Naša vizija

Biti profesionalen partner, ki omogoča in podpira ljudi pri preobrazbi telesa do bolj zdravega, srečnejšega, bolj živahnega in samozavestnejšega sebe.


Our Vrednote

Ponosni smo na naš etični pristop k poslovni in medicinski estetiki. Veselimo se, da bomo razširili mrežo partnerstev s strankami in zdravniki, ki so naši najboljši zagovorniki blagovnih znamk.

Skbni
za vas.

Pravo izboljšanje se začne z dobrim počutjem do sebe in do izgleda. Usposabljamo in izobražujemo naše strokovnjake, da skrbijo za vsako podrobnost, da vam pomagajo postati najboljši jaz

Skbimo za
profesionalce.

Vsak zdravnik in specialist, ki sodeluje z nami, postane ambasador blagovne znamke GCA.

Skrbimo
za družbo.

Ponosni smo, da smo partner medicinskim strokovnjakom in svetovalni vir za vse na poti transformacije telesa. Menimo, da je del naše vloge ne le opolnomočiti, ampak tudi spodbuditi posameznike, da premagajo svoje strahove in dvome glede kirurških vsadkov.

Skrbimo
za varnostin kvaliteo.

Dokazano, da izdelkom zagotavljamo visoko kakovost in varnost. Klinični rezultati pri osmih letih po implantaciji dokazujejo odlično varnost in učinkovitost naših prsnih vsadkov, kadar jih uporabljamo pri povečanju prsi ali rekonstruktivnih operacijah.